Jos taas jatkettaisiin treenipäiväkirjaa pitkästä aikaa. Duunin vaihdos on vienyt kai aikaa niin että ei muka ole ehtinyt treenipäiväkirjaa kirjoittelemaan.

Viime viikolla Juba sai maanantaina fysioterapeutin hoitoa (normaali homma), mutta vetäisi siitä sitten itsensä ihan jumiin, joten alkuviikko meni torstain eläinlääkärihoitoa odotellessa, joka olikin varattu jo etukäteen vaikka silloin ei ollut tiedossa että olisi noin akuutisti huonona. No torstaina saikin sitten akupunktiota sekä niskaan (lapojen yläpuolelle) että varsinaiseen ongelmakohtaan lannerangan 3 ja 4:n nikaman väliin eli suurin piirtein ristiselän paikkeille... Siellä on joku vanha vamma joka silloin tällöin vinksauttaa lantiota vasemmalle ja sen ft on aina joutunut korjaamaan. Katsotaan nyt jos sais hepon ratsastamalla suoristettua eikä tarvittaisi akupunktiota hetkeen...

Lauantaina palauteltiin ohjasajolla, su sitten noin 1 h pääasiassa käyntiä, eilen hieman enemmän ravia + pari laukkapätkää. Tänään sitten hiottiinkin jo ravi-käyntisiirtymiä paremmin mutta syvällisempi laukkatyöskentely jätettiin huomiselle. :) Huomenna vuorossa ois valmennustunti parin viikon  tauon jälkeen... Eli ei muutan kuin sinne taas täydellä innolla.

Uskon vakaasti tuohon Prestigen D1-satulaan, joka antaa selkeästi paremman liikkumistilan hepan lihaksille. Jubatus esittelee välillä aivan loistavia pätkiä takaosallaan - liikkuu koko takapäästään ja laukkailee hienosti läpi koko kropan <3 Pitää vaan muistaa venyttelyt ja magneettiloimi silloin tällöin, että ei mene isompien liikkeiden takia taas jumiin.